Vijf dingen te letten bij het kopen van een rolex

Je bent een mens onder de mensen. Je commando respect. Mensen bewonder je voor de dingen die je doet. Een man die verlangens en krijgt niets dan het beste zou moeten hebben de beste uurwerk ooit gemaakt.

RolexDat uurwerk zou een Rolex zijn. En je verdient het echte ding en niet een goede lookin ‘fake dat je opgepakt voor ongeveer $ 700.

Met alle hype over Rolex horloges, is er sprake van een sterke stijging in de replica Rolex industrie. In feite zijn er niet veel dagen dat door te gaan zonder een paar spam e-mails in mijn inbox proberen om me naar een nep-Rolex of andere Zwitserse makelij replica luxe horloge te kopen.

Dit artikel is geschreven om mensen te helpen als jij de Rolex horloge dat je hebt willen kopen en net niet de tijd genoeg om te weten dat je niet om opgelicht te onderzoeken gehad. Rolex dealers, meester horlogemakers, en ja, nep-makers, hebben ons een aantal handige tips die u zou kunnen besparen zowel big bucks en grote hartzeer.

1. Alleen een erkende dealer kan verkopen een gloednieuwe Rolex horloge met een fabriek garantie. Er zijn geen uitzonderingen op deze!

2. Straight bands zijn goede bands en geknikte bands zijn slecht. Ten eerste, als de armband het horloge niet duidelijk niet overeenkomt, ga dan naar de volgende dealer. De armband kan u vertellen of dat horloge is een echt of een nep. Pick-up van het horloge en houd deze boven een zachte ondergrond met het horloge naar beneden. Kijk naar de links in de armband. Zijn ze opknoping mooi en glad of zijn ze allemaal geknikt up? Die armband links kunnen een beetje te rekken in de tijd, maar ze gewoon niet knikken. Als de armband is geknikt, is het waarschijnlijk een fake.

3. Een van de meest sprekende aspecten van de Rolex vervalsingen is dat de tweede hand “tikken” seconde per seconde rond de wijzerplaat in plaats van vlot verloopt als hij zou op een echte Rolex horloge.

4. Een ander opvallend kenmerk van een echte Rolex is de bubble-achtige datumvenster dat de datum op de GMT, Submariner en andere modellen vergroot. Als de datum nummer dat voorkomt in dat venster of het vergrootglas zeepbel zelf scheef of een beetje uit het midden, bent u op zoek naar een nep.

5. Echte Rolex uurwerken hebben een hologram-gecodeerde sticker op de achterkant van het horloge. Er is referentienummer uniek is voor het horloge en bovenstaande is een hologram Rolex kroon logo. Terwijl valse Rolexes stickers zou kunnen hebben op de rug, zijn ze meestal niet waar hologrammen en geen uiterlijk niet veranderen wanneer geroteerd of bekeken vanuit verschillende hoeken.

Wilt u een gebruikte Rolex online te bestellen; om te voorkomen dat opgelicht, leest u deze tips:

1. Controleer het adres van de website en zorg ervoor dat eindigt op .com of iets anders bekend. Zorg er ook voor dat de website niet wordt gehost door een gratis domein bedrijf als Geocities of Tripod.

2. Bij het kopen van eBay, controleer altijd dat de verkopers rating en lees enkele van hun meest recente feedback. Stuur meerdere e-mails met vragen over het item. Waar kwam het vandaan? Wat is het serienummer? Toen werd het laatst onderhouden? Is het houden van een goede tijd? Als ze niet reageren, ze zijn niet uw verkoper. Er zal altijd een andere verkoper met een andere gebruikte Rolex die perfect zal werken voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *