Gucci handtassen – echt of nep

Als je gaat naar Gucci kopen op eBay of andere online winkels, zorg ervoor dat er close-up foto’s van het GG-logo, de achterkant van de rits, en zeker de tab met de seriële # en Gucci Gravure onder de rits. Als er geen close-up foto’s, vraag dan!

Gucci handtassenAls je naar een high-end warenhuis kunt krijgen, kunt u zien wat een echte handtas eruit ziet. Als een zaak van feit als je een camera mobiele telefoon, kunt u een foto te nemen en te vergelijken wat een echte Gucci handtas eruit ziet en wat wordt online verkocht. Ik weet niet of dat is legaal te doen dus let op.

U kunt de Gucci website te controleren en zoom in op de details. Wat je wilt dat te weten te komen is als de naam Gucci is geëtst. Nooit zou een Gucci Script Logo kijken scheef.

Verklikker tekenen van een nep-Gucci handtas, tas of portemonnee

Stikken is scheef en ongelijk over de leer en de handtas randen. Gucci niet hun handtassen verpakken in plastic ook. Je moet ook een nauwgezet onderzoek van de gegevens, met name de stiksels, de hardware, het logo en het lettertype, zelfs lettergrootte op de tag, het leer en voering.

De stiksels en leer geeft het weg. Als je naar de Gucci website, zult u ontdekken welke kleur en materialen een bepaalde stijl komt. Er zijn vervalsingen dat Gucci niet te maken en de kleur is een give-away. Opnieuw Gucci heeft geen ongelijke stiksels. Het logo op de stofzak moet helder zijn. U zult zien Replica Guccis of het juiste serienummer, maar het lettertype is verkeerd en nauwelijks leesbaar.

Ik moet zeggen dat ik pakte een Gucci handtas op een werf verkoop voor goedkoop. Ik liet het aan mijn zus die een echte Gucci tas hadden maar onlangs verkocht. Ze keek de hele zak en naar buiten en vertelde me dat ze dacht dat het echt was. Eng.

Vergeet niet dat je nodig hebt om te onderzoeken voordat je stak die big bucks. Deze tips zijn slechts het topje van de ijsberg. Nogmaals, dit zijn slechts richtlijnen. Het is uw verantwoordelijkheid om uw onderzoek te doen. Er zijn veel verschillende stijlen en ik zal niet verantwoordelijk voor eventuele fouten die kunnen worden opgenomen in deze gids zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *